nakon vlade i sabora

Kujundžić poslao o izbjeglicama pisao i predsjednici

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Nakon što je prije nekoliko dana poslao otvoreno pismo Vladi i Saboru Republike Hrvatske, Milan Kujundžić, predsjednik stranke Hrvatska zora, odlučio je poslati i pismo svojoj donedavnoj protukandidatkinji, predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović. U njemu također spominje izbjegličku krizu, a mi ga prenosimo u cijelosti.

Poštovana gospođo Predsjednice, prije 3 dana pisao sam otvoreno pismo Saboru i Vladi RH (ovdje ga prilažem u cijelosti) ukazujući na ogromni, po Hrvatsku  moguće katastrofalan problem s izbjeglicama, moleći ih da svim snagama pokušaju iznaći rješenje u Saboru i Vladi. Bojim se da nisu razumjeli ozbiljnost tog problema!

Pismo sam poslao i svim medijima u RH.

Vjerujem da Vi shvaćate što problem s izbjeglicama znači za RH danas, a posebice “sutra”. Molim Vas učinite sve što je u Vašoj moći da se u ovom trenutku najvažniji problem RH stavi na centralno mjesto te da se na državnoj razini zauzme zajednički stav kako i što dalje. Ne dopustite da stvar izmakne kontroli i da  po hrvatski narod sve  bude prekasno.

Unaprijed puno hvala! 

S osobitim poštovanjem,

predsjednik Hrvatske zore stranke naroda
Milan Kujundžić

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar