nakon vlade i sabora

Kujundžić poslao o izbjeglicama pisao i predsjednici

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Nakon što je prije nekoliko dana poslao otvoreno pismo Vladi i Saboru Republike Hrvatske, Milan Kujundžić, predsjednik stranke Hrvatska zora, odlučio je poslati i pismo svojoj donedavnoj protukandidatkinji, predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović. U njemu također spominje izbjegličku krizu, a mi ga prenosimo u cijelosti.

Poštovana gospođo Predsjednice, prije 3 dana pisao sam otvoreno pismo Saboru i Vladi RH (ovdje ga prilažem u cijelosti) ukazujući na ogromni, po Hrvatsku  moguće katastrofalan problem s izbjeglicama, moleći ih da svim snagama pokušaju iznaći rješenje u Saboru i Vladi. Bojim se da nisu razumjeli ozbiljnost tog problema!

Pismo sam poslao i svim medijima u RH.

Vjerujem da Vi shvaćate što problem s izbjeglicama znači za RH danas, a posebice “sutra”. Molim Vas učinite sve što je u Vašoj moći da se u ovom trenutku najvažniji problem RH stavi na centralno mjesto te da se na državnoj razini zauzme zajednički stav kako i što dalje. Ne dopustite da stvar izmakne kontroli i da  po hrvatski narod sve  bude prekasno.

Unaprijed puno hvala! 

S osobitim poštovanjem,

predsjednik Hrvatske zore stranke naroda
Milan Kujundžić

Ostavi komentar koristeći Facebook