Muzej antičkog stakla finalist Godišnje hrvatske turističke nagrade

Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora, s ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru, u 2015. godini uveli su novi koncept godišnjih turističkih nagrada.

Muzej antičkog stakla u Zadru je jedan od tri finalista Godišnje hrvatske turističke nagrade u potkategoriji “Kulturna atrakcija godine” unutar kategorije “Atrakcija godine”.

Proglašenje pobjednika i svečana dodjela održati će se 14. listopada 2015. u Poreču u okviru Dana hrvatskog turizma.

Sama nominacija od strane HTZ-a za Muzej antičkog stakla u Zadru predstavlja čast i svojevrsno priznanje djelovanju MAS-a na obogaćivanju turističke ponude Grada Zadra i Zadarske županije.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...