“Riječi iznad svega”: BackStage Bar organizira prvu večer poezije

BackStage Bar ovog četvrtka, 8.listopada s početkom u 20:00, organizira prvu večer poezije.

– Ovaj  predivan  prostor i ambijent  koji odiše prošlim vremenom i ugođaj  “boravka”  kao da su stvoreni za događanja ovakve vrste. Svi vi koji volite poeziju, osjećate poeziju i pišete poeziju ste dobrodošli, a vi koji ne znate ništa o poeziji još ste više dobrodošli, jer ovo nije prva ni zadnja večer poezije, već samo jedna u nizu, poručuju organizatori.

Naime, inicijatorica ovog  projekta, “Riječi iznad svega” , Emilija Mijatović  i BackStage bar imaju u planu ići u kontinuitetu pa će svaki prvi četvrtak u mjesecu biti rezerviran za poeziju.

Večeri su zamišljene tako da u prvom dijelu stihove s vama podijele Emilija Mijatović i njezini gosti, a u drugom svi koji pišu a do sada nisu javno ogolili dušu imaju priliku da to učine.

– Na prvoj večeri poezije njezini će gosti biti Duško Babić i Klaudija Tokić , a također pozivamo sve, i afirmirane i one manje afirmirane poete i poetese da se pridruže i da zajedno stvorimo jednu lijepu priču. Da ne mislite da je samo isključivo riječ o poeziji bit će tu i lijepe glazbene pratnje i solo nastupa, tako da smo složili slogan: “Red stihova, red glazbe, red druženja, a svi ste pozvani!, kažu organizatori.

BackStage Bar nalazi se na adresi Andrije Hebranga 9 ( Voštarnica, pet nebodera).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...