Čiksice pozivaju na Višnjik!

Sportski Zadar u subotu u podne još jednom piše povijest.  U dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku utakmicom između zagrebačkog Kozakiva i Rugvice iz Dugog Sela  započinje 1. Prvenstvo Hrvatske u futsalu, što ga organizacijski zajedno potpisuju Hrvatski nogometni savez i MNK Futsal Super Chicks iz Poličnika. „Čiksice“ predvođene trenerom i predsjednikom Lukom Marinovićem, koji  je najzaslužniji što će deset ženskih ekipa sutra i u nedjelju igrati pred zadarskom publikom – imaju i sportskih motiva. Pred svojom domaćom publikom u tri utakmice odigrati što bolje, i u najboljem svjetlu opravdati ukazano im povjerenje.

Subota, 16 sati: Futsal Super Chicks – MC Plus Stupnik

Prvog protivnika poznaju. Već su međusobno igrali. Radi se o odličnoj ekipi i biti će jako teško. Utakmica može otići na obje strane. S obzirom da „Čiksice“ igraju na domaćem terenu, nadaju se kako uz pomoć publike mogu i do pobjede.

Subota, 19 sati: Futsall Super Chicks – Mirlović Zagora

U drugoj utakmici, dalmatinski  i međužupanijski derbi. Ove dvije ekipe tijekom ljetnih turnira, često su se susretale. U revijalnom tonu, ali sve u korist promocije ženskog futsala. Ekipa Luke Marinovića ne bježi od uloge favorita. Poziva na ozbiljan pristup i računa na sva tri boda. Ukoliko djevojke iz  Zagore na Višnjiku budu imale potporu svojih popularnih navijača Pašajica, onda je dobra atmosfera zagarantirana.

Nedjelja, 13 sati: Futsal Supe Chicks – Osijek

Osječanke su nepoznanica. I ovako unaprijed teško je bilo što prognozirati. Do ovog sraza, obje će ekipe imati po dvije utakmice. Tada će se biti lakše pripremiti za slavonsku ekipu. Ali valja biti oprezan, jer u velikom nogometu Osječanke već deset godina nemaju premca u hrvatskim okvirima. Ako je to ta ekipe, treba ih respektirati i doći pogledati na Višnjik.

One su „Super Chicks“

One su uglavnom učenice i studentice. Nekoliko je djevojaka i zaposleno. To su naše cure iz Pridrage, Maslenice, Novigrada, Karina, Debeljaka, Podgradine i Zadra. Za ovo prvenstvo angažirali su nekoliko svojih prijateljica iz Šibenika, Omiša i Zagreba.

Tea Pedić (kapetanica), Ivana Maruna (zamjenica), Iva Vlatković, Magdalena Šarlija, Lucija Klapan, Ika Zurak, Katarina Šare, Lorana Marić, Josipa Pedić, Petra Grgirić, Nives Jurić, Ivana Šalina, Marinela Raspović, Andrea Valušek, Monika Martina Sipina Halper, Andrea Martić, Mihaela Horvat.

Trener i predsjednik: Luka Marinović; Uprava: Marijana Blaće,Goran Pedić,Linda Šalina,Ivan Šalina i Mate Šalina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...