Rekordni broj uzoraka na degustaciji vina i ulja u Nadinu

Udruga vinogradara i vinara “Nadin” u suradnji i uz potporu Grada Benkovca organizira manifestaciju “Degustacija mladih vina i maslinovih ulja, Nadin 2015.” koja će se održati u Nadinu 5. prosinca 2015. godine. Radi se o tradicionalnoj 7. degustaciji s dosad rekordnim brojem uzoraka. Manifestacija se održava povodom dana Sv. Nikole putnika, s ciljem promocije vina i ulja Zadarske županije. Zamišljena je kao cjelodnevno druženje (educiranje, razmjena iskustava uz kušanje vina i maslinovih ulja, naravno i gastro specijaliteta). Manifestacija je jedinstvena i po tome što se naglasak stavlja na promociju i brendiranje autohtone sorte vinove loze PLAVINA i MARAŠTINA koje će biti posebno ocjenjivane, izvan konkurencije ostalih vina.

Ocjenjivački i prezentacijski dio same manifestacije bit će organiziran u suradnji sa stručnim službama kako bi ista bila na iznimnoj kvalitetnoj razini.

Program će se odvijati u šatoru ispred Osnovne škole u Nadinu, a svaka udruga imat će svoj štand za prezentaciju svojih proizvoda.

14:00 – 16:30  Znanstveno stručni skup (OŠ Nadin)

17:00 – 18:00  Domjenak uz zabavni program, šator kod OŠ Nadin

18:00 – 18:30  Predstavljanje gostujućih udruga

18:30 – 19:30  Svečana dodjela nagrada i priznanja

19:30 Proglašenje šampiona

0d 20:00 Nastavak druženja i zabava u šatoru do daljnjeg.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...