U Benkovcu vas očekuje drugačija nogometna utakmica

U subotu 19. prosinca 2015. na Šetalištu kneza Branimira u Gradu Benkovcu održat će se jedna drugačija nogometna utakmica. Na benkovačkoj šetnici, odnosno igralištu dužine 300 metara snage će odmjeriti dvije ekipe, od kojih svaka ima 30 igrača. Biti će to nogometna utakmica 30 protiv 30.  Na ovaj način organizatori Udruga Vlajter Ego i Turistička zajednica Grada Benkovca žele promovirati značaj koji fizička aktivnost i bavljenje sportom imaju na mentalno i fizičko zdravlje svakog čovjeka, pogotovo danas u ova stresna vremena.

– Pridružite nam se u ovom plemenitom cilju u vremenu darivanja te nas podarite Vašom nazočnošću na ovoj jedinstvenoj sportskoj priredbi, poziva vas direktor TZ Benkovac, Vanja Čvrljak dipl. oec.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...