Policija i dalje traga za nestalim Petrom Grgurevom

Prolazi godina i pol dana otkada je nestao, tada 25-godišnji, Petar Grgurev iz Sutomiščice na otoku Ugljanu. Službena potraga, odmah po dojavi nestanka, nije dala konkretne odgovore na pitanje gdje je mladić, a kako vrijeme odmiče, sve je teže vjerovati kako je ijedan eventualni trag – onaj pravi.

Bilo je raznih dojava, poput one kako je Petar viđen u Zagrebu, no niti jedna nije držala vodu. Mladić je, podsjetimo, zadnji puta viđen početkom kolovoza 2014.,kada se iz Sutomiščice brodicom uputio na Saljske užance. Brodić i njegove stvari pronašao je njegov otac na Pašmanu, no od Petra ni traga.

– Nestanak Petra Grgureva za policiju je otvoren dok god se ne pronađe. Za njim cijelo vrijeme tragaju policijski službenici kroz obavljanje svoje redovite djelatnosti na terenu, a njegov profil otvoren je na našoj stranici za traganje za nestalim osobama nestali.hr (NENO), putem koje građani koji imaju korisnih saznanja mogu o tome obavijestiti policiju. U sklopu traganja provjeravamo sva nova saznanja bez obzira kako do njih došli, s ciljem razrješavanja ovog događaja, a po potrebi smo u kontaktu s članovima njegove obitelji. Duboko svjesni koliko im to znači nećemo odustati sve do kraja traganja, ma kakav god on bio, službeni je stav zadarske policije.

Obitelj se, iz dana u dan, nada novoj informaciji, bilo kakvom glasu o njihovom Petru. Nada, premda slabi, još uvijek tinja.

Petar je visok 180 centimetara, ima tamno plavu kosu i slabije je tjelesne građe. Raspolažete li ikakvim informacijama, svakako nazovite 192.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...