Semafori na križanju Jelačićeve i Tuđmanove popravljaju se, ali tek nakon nesreća! Od 14:30 ponovno u funkciji, pa od 15:30 ponovno ne radi

Tko god da je danas prošao križanjem Ulica doktora Franje Tuđmana i bana Josipa Jelačića, mogao je uočiti radnike u reflektirajućim prslucima kako pokušavaju popraviti semafore na tom ključnom prometnom čvorištu.

Nije poznato hoće li ti radnici Traf signala, firme iz Zagreba, u popravku uspjeti, budući da naši “zbog kiše” isti posao nisu mogli obaviti, ali jedno je sigurno – radovi su započeli tek nakon što su se nesreće dogodile.

Srećom po sudionike, ali i po Grad koji je kasno krenuo u popravak semafora, nastala šteta u dvije prometne nesreće koje su se jutros na spornom križanju dogodile bila je samo materijalna, a kolike točno razine potvrdit će očevid koji je još u tijeku.

Ipak, pitanje ostaje – tko u ovome gradu treba stradati i koliko teško da našoj gradskoj vlasti dođe “iz guzice u glavu” zaključak da petodnevni kvar ključne prometne signalizacije na važnom prometnom čvorištu baš i nije normalna stvar?

Ponovno u funkciji. Ili ne?

Čini se da je oko 14:30 semafor napokon proradio pa se promet može nesmetano odvijati. Ipak, svakako zadržite određenu dozu opreza jer vas jedino to, kao i inače, može zaštititi od nesreće na cesti.

Semafor, križanje doktora Franje Tuđmana i bana Josipa Jelačića

Prema najnovijim informacijama semafor je opet, nešto nakon 15:30 sati, ponovno “ispao” iz sustava rada.

Još jednom pozivamo čitatelje da povećaju oprez na ovom križanju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...