Još malo do završetka prijava za Škraping; Do sada 1100 prijavljenih iz 10 država

Još je devet dana ostalo do završetka prijava na 11. izdanje međunarodne sportsko-turističke manifestacije Škraping, odnosno 17 dana do njenog održavanja. Do sada se prijavilo čak 1100 od maksimalni 1200 natjecatelja, a uz Hrvate u škrapingu će se nadmetati i Slovenci, Mađari, Talijani, Švicarci, Norvežani, Makedonci, Slovaci…

Još jednom apeliramo na sve koji žele osigurati svoje mjesto na Škrapingu da se prijave i izvrše uplatu po prijavi, jer je to jedina potpuna i važeća prijava!, kažu organizatori.

Škraping utrka će se održati u subotu, 05. ožujka 2016. godine u Tkonu na otoku Pašmanu, dok će Škraping tjedan s popratnim manifestacijama početi već u nedjelju 28. veljače 2016. godine. Prvo je na redu ekološka akcija čišćenja staza i podmorja otoka Pašmana da se natjecatelji što bolje osjećaju, a i da priroda lakše diše.

Za posjetitelje i natjecatelje u Škraping tjednu smo također pripremili kulturno i gastronomski bogat sadržaj od predavanja i izložbe brodoloma galije kod otočića Gnalića, radionica za djecu i predstave u režiji kazališta Kerempuh pa do tradicionalnog Sajma otočnih proizvoda s preko 40 izlagača sa skoro svih jadranskih otoka koji će ove godine ugostiti i nekoliko izlagača sa Sicilije sa svojim autohtonim proizvodima, kazali su nam organizatori.

6. ožujka, dan nakon Škrapinga, održat će se i “Škrapić”, mali Škraping za djecu koji organizira Dječji vrtić “Ćok” iz Tkona. Prijavljeno je 200 malih Škrapera iz brojnih vrtića diljem županije, a tko zna, možda maleni budu u konačnici bolji i od ovih malo većih.

Dođite u Tkon na Škraping!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...