Posjekao stabla i nitko ga nije vidio!

U protekla dva mjeseca, u Uvali Bregdetti u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u spremište na brodu u vlasništvu 41-godišnjaka te otuđio rezervoare s gorivom vrijedne više od tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu,

U proteklih nekoliko dana, u Dragama, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 57-godišnjaka te otuđio opremu za kuhinju vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U protekla dva mjeseca, u Vučipolju kod Gračaca, nepoznati je počinitelj posjekao i otuđio stabla hrasta vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Ulici Josipa Kosora u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz automobila u vlasništvu 59-godišnjaka, otuđio torbicu s dokumentima. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći s nedjelje na ponedjeljak, na Jadranskoj cesti u Zadru, nepoznati je počinitelj, s neregistriranog automobila u vlasništvu 39-godišnjaka, skinuo i otuđio aluminijske naplatke s gumama ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...