Veliki propust turističke zajednice: “Sramota je da jedan Smilčić ima bolji noćni život od Zadra!”

Otkad se saznalo za nedavne događaje u Smilčiću Turistička zajednica grada Zadra je na nogama. Jedan od razloga zbog kojih su na tapetu je očiti manjak sadržaja čak i u odnosu na okolna sela.

– Krivim sebe. Ne znam kako sam mogao dopustiti ovakav propust. Najgore je što grad ima svu potrebnu infrastrukturu, visoku nezaposlenost i suficit neprodanih stanova. Rješenje se nameće samo od sebe, samokritičan je Šupe.

Na izvanrednoj sjednici gradske uprave odlučeno je da će se u GUP-u odrediti posebno područje u gradu za dotičnu djelatnost te da će se kroz mjesec dana početi s javnim natječajima.

– Nećemo dopustiti nikakve nepravilnosti i uhljebljivanja. Sve žene između 18 i 33 godine se mogu prijaviti i bit će procijenjene potpuno transparentno. Upravo se gradi staklena soba za tu svrhu, kaže Šupe.

Planira se prenamjena stare tehničke škole u regionalni centar za obuku. Predviđamo bar 30 novih radnih mjesta, dodao je.

Nadbiskupija Zadarska je prihvatila ideju, čak i nakon što je odbijen njihov zahtjev za snižavanjem minimalne dobi kandidatkinja, te je ponudila usluge ispovijedanja grijeha korisnika i pružatejla usluga svaki dan od 0 do 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...