Naučite pisati eseje u KLOOZ-u!

Radionica pisanja eseja namijenjena je svim mladima koji žele razviti vještinu pisanja, te posebice maturantima, koji se pripremaju za državnu maturu iz hrvatskog jezika.

Ciljevi radionice su: naučiti razlikovati vrste tekstova; kroz primjere i vježbu naučiti kako stvoriti koncept i razraditi “priču”; razviti sposobnost razlikovanja bitnog od suvišnog; shvatiti značenje motiva u kreativnom pisanju; naučiti kako grafički oblikovati tekst – koji su osnovni dijelovi teksta; usvojiti gramatičke zakonitosti; razviti vještinu kreativnog pisanja u skladu s individualnim sposobnostima i interesima.

Za radionicu se potrebno prijaviti putem prijavnice do utorka, 8.3.2016 do 13 sati ovdje.
Prednost imaju mladi od 15 do 30 godina. Za sva dodatna pitanja možete se javiti na email: [email protected] ili osobnim dolaskom u Udrugu CINAZ.

Jednodnevna besplatna radionica će se održati u srijedu, 9.ožujka.2016. u 17:15 sati u trajanju od 2 sata, Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača).

Ova aktivnost se realizira u sklopu programa Klub mladih KLOOZ kojeg financira MInistarstvo socijalne politike i mladih RH.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...