Sudjelujte na sajmu županijskih ekoloških proizvođača u Obrovcu

Udruga „Eko-Zadar“ u sklopu projekta “AlterPOP: Poticanje poduzetništva kroz promociju Alternativne POljoprivredne Proizvodnje” potpomognutog i financiranog iz Europskog socijalnog fonda, organizira Sajam ekoloških proizvođača Zadarske županije koji će se održati u Obrovcu 19. ožujka kada se obilježava i Dan Grada Obrovca. Sajam će se održati u centru, uzduž Ulice Ante Starčevića, biti će promotivno-prodajnog karaktera, praćen cateringom i glazbenim programom.

Sajam se organizira u partnerstvu s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA, Gradom Obrovcem i Turističkom zajednicom Grada Obrovca.

Mole se zainteresirani radnici u poljoprivredi u dobi od 55 do 64 godine da se jave voditeljici projekta na 091 20 85 696 ili u udrugu „Eko-Zadar“ na e-mail [email protected] ukoliko su oni ili njihovi suradnici i kolege zainteresirani izlagati svoje proizvode, promovirati svoj rad i umrežiti se s drugim poljoprivrednicima Zadarske županije. Sudjelovanje na sajmu je besplatno, a samim sudjelovanjem daje se primjer dobre prakse uspješnih ekoloških proizvođača te se u zajednici promoviraju lokalni proizvodi.

Ukupna vrijednost projekta je 288.880,00 KN, dok Europska unija iz Europskog socijalnog fonda financira 95%, tj. 274.436,00 KN.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...