Antena Zadar i dalje najčitanija, čak 64 posto čitatelja s mobilnih platformi!

Digitalna medijska platforma Antena Zadar i dalje je, uvjerljivo – najčitanija. I to ne samo na zadarskom području već i puno šire. Već je mjesecima, konkretnije, punih 12 mjeseci, poznato da smo najčitaniji regionalni medij čija se pozicija kreće od 32. mjesta po čitanosti u kategoriji news portala, pa do 58. mjesta na kojem se trenutno nalazimo od ukupno gledanih internetskih stranica u Hrvatskoj.

Tijekom ožujka smo, dakako, nastavili bilježiti izvrsne podatke posjećenosti. Zabilježili smo čak 391.559 čitatelja od kojih je njih 148.020 jedinstvenih (pokazatelji: Google Analytics, Alexa, WordPress.com Stats).

Čak 64 posto posjeta s mobilnih platformi

Mobilna statistika za 3-2016

Antena Zadar od samog je početka velike napore ulagala u mobilni portal, koji je upravo tijekom ožujka nadograđen na posljednju verziju, prema mnogima najkvalitetniju do sada. Upravo to za rezultat ima činjenicu da je čak 64 posto korisnika portala isti konzumira putem mobilnih uređaja.

Vjerni čitatelji iz svih krajeva svijeta

Pregled po zemljama 3-2106

Iako je 92 posto čitatelja iz Lijepe naše, zanimljiv je podatak kako vjerne čitatelje imamo diljem Europe, pa i svijeta.

Jačanje cijele medijske grupe

Nakon pokretanja regionalnog portala – Jadranski.hr, medijska grupa Antena Digital zabilježila je značajan rast, kako u isporuci sadržaja i prenošenju istoga na nacionalnim portalima, tako i u oglašivačkom smislu.

U ožujku je tako Jadranski portal, od 7. do 31. ožujka zabilježio 36.898 jedinstvenih posjetitelja, od kojih je njih čak 24.039 portal otvorilo na mobilnom uređaju.

Osim izvrsnih rezultata naših portala, i na društvenim mrežama nastavili smo nizati izvrsne rezultate. Tako Facebook stranica Antene Zadar trenutačno ima 40.584 lajkova, dok Jadranski portal na Facebooku broji 11.059 lajkova.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...