Općina Sukošan uz modernu web stranicu drži korak s vremenom

Prošla su vremena loše komunikacije lokalnih vlasti i sumještana čega su svjesne i jedna i druga strana ove računice. U užurbanom svijetu internetske komunikacije, modernizacija web stranice veliki je korak za svaku Općinu koja želi održati zadovoljstvo svojih stanovnika na visokoj razini, a to je korak koji se Sukošan nedavno odlučio napraviti.

Nova, moderna mrežna stranica oku je ugodna, ali, ono što je najbitnije za svakoga koji hitno treba ključne informacije, iznimno intiutivna i responzivna.

Neko vrijeme, pretpostavljamo zbog razvoja stranice, informacije iz Sukošana nisu pristizale tim putem, ali već danas imamo “Obavijest o javnoj raspravi prijedloga urbanističkog plana uređenja dijela obalnog pojasa u Sukošanu”, jednim klikom dostupnu svim zainteresiranima.

Veliki je ovo korak za budućnost boljeg razvoja komunikacije mještana i vlasti u Sukošanu, a nadamo se da će ovaj pozitivan primjer uskoro slijediti i druge općine naše županije od kojih neke, skromnog smo mišljenja, trebaju hitno uhvatiti korak s trendovima na Internetu.

Kako se to radi, provjerite na moderniziranim mrežnim stranicama Općine Sukošan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...