Korak u budućnost

Općina Sukošan uz modernu web stranicu drži korak s vremenom

Arhiva, ilustracija

Prošla su vremena loše komunikacije lokalnih vlasti i sumještana čega su svjesne i jedna i druga strana ove računice. U užurbanom svijetu internetske komunikacije, modernizacija web stranice veliki je korak za svaku Općinu koja želi održati zadovoljstvo svojih stanovnika na visokoj razini, a to je korak koji se Sukošan nedavno odlučio napraviti.

Nova, moderna mrežna stranica oku je ugodna, ali, ono što je najbitnije za svakoga koji hitno treba ključne informacije, iznimno intiutivna i responzivna.

Neko vrijeme, pretpostavljamo zbog razvoja stranice, informacije iz Sukošana nisu pristizale tim putem, ali već danas imamo “Obavijest o javnoj raspravi prijedloga urbanističkog plana uređenja dijela obalnog pojasa u Sukošanu”, jednim klikom dostupnu svim zainteresiranima.

Veliki je ovo korak za budućnost boljeg razvoja komunikacije mještana i vlasti u Sukošanu, a nadamo se da će ovaj pozitivan primjer uskoro slijediti i druge općine naše županije od kojih neke, skromnog smo mišljenja, trebaju hitno uhvatiti korak s trendovima na Internetu.

Kako se to radi, provjerite na moderniziranim mrežnim stranicama Općine Sukošan.

Ostavi komentar koristeći Facebook 
Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar