Najavljuje se velik odaziv na zadarski prosvjed podrške Cjelovitoj kurikularnoj reformi!

Preko 400 osoba najavilo je svoj dolazak na prosvjed u Zadru koji će se održati ove srijede, 1. lipnja u 18 sati, a kojemu je cilj podrška Cjelovitoj kurikularnoj reformi i njenom idejnom kreatoru dr. sc. Borisu Jokiću.

Organizator prosvjeda je Udruga Roda (Roditelji u akciji) Zadar iz koje putem Facebooka pozivaju sve građane da dođu na Narodni trg podržati ovaj cilj.

Prosvjed nosi naziv “Inicijativa Hrvatska može bolje – Podrška Cjelovitoj kurikularnoj reformi”, a podršku mu, osim prisustvovanjem, možete dati i konkretnije. Naime, kako doznajemo, organizatorima nedostaje deset volontera/redara (muškaraca ili žena).

Njihov jedini zadatak bio bi, kažu organizatori, “nositi reflektirajući prsluk” i na taj način prisustvovati prosvjedu. Ako želite ovako pomoći prosvjednicima, javite se na ranije priloženoj poveznici.

Dolazite li i vi podržati Cjelovitu kurikularnu reformu?

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...