Pronađena nestala žena – živa je i zdrava!

Nakon što se aktivirala Hrvatska gorska služba spašavanja, stanica Zadar, pronađena je jučer oko 10:25 sati ženska osoba koja je, dok nije pronađena, smatrana nestalom na puna dva dana.

Njezin nestanak prijavljen je policiji 26. svibnja u 12:00 sati, da bi 27. svibnja u 19:56 sati od benkovačka policija informaciju proslijedila Centru 112. Po traženju Centra, HGSS je za ženom s 13 svojih pripadnika tragao u petak od 20:23 do 00:30 kada je zbog smanjene vidljivosti potraga trebala biti prekinuta i nastavljena u jutarnjim satima.

Žena je srećom pronađena jučer oko 10:25 sati, živa i zdrava, ali vidno dezorijentirana u Benkovcu. Potrazi je pomagao i helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...