Miss & mister zadarskih maturanata – pobjednici putuju u Gardeland

Spajalica je tradicijski pripremila 20. izbor za “Miss & mistera zadarskih maturanata” koji će se održati 23. lipnja u Podrooma s početkom u 22 sata, a cijena iznosi 30 kuna.

Ulaz se osigurava na način da rezervaciju karata obavljate putem inboxa Spajalice. Čekaju vas OGROMNA iznenađenja!
Voditelj showa biti će naš mladi Zadranin poznat nam s naših malih ekrana, Branimir Kamber. Njegovu malenkost pratili smo kratko i u nedavnom realitiju-Big Brothera. Stručan žiri čine naša poznata Zadarska agentica Ana Gojanović koja ima svoju modnu agenciju “Colors Models Management”, Antonio Badurina koji se može pohvaliti svojom uspješnom modeling karijerom po Hrvatskoj i inozemstvu (Šangaju), te velikom svjetskom kampanjom za Mazdui. Treći član je Dejan Marcikić, svima poznatiji kao glumac Igor iz serije Zabranjene ljubavi.

Ovu večer zaobilježit će dodatno vrhunska glazba našeg resident DJ-a, poseban program večeri, bogate nagrade titulama najljepših maturanata, njihovim pratnjama, a i one utješne za prve/druge pratilje.
Glavna nagrada je put u Gardeland, koji možemo zahvaliti agenciji Terra, bit će tu još kupona za ljepotu od Studio Marčela, kartu za Boat Party, a ostalo je iznenađenje. Uvucite se ponovo u svoje najljepše odjevne kombinacije, zasjenite sami sebe i pokupite lentu najljepšeg kući uz sjećanje na sve male i velike uspomene srednje škole.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...