Od 25. do 31. kolovoza mladi inovatori imaju priliku svoj rad i poduzetnički duh pokazati stručnjacima iz prehrambene industrije

Treće izdanje Taste and Travel festivala u Zadru

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Taste and Travel festival najavljuje svoje treće izdanje u Zadru. Višeosjetilni festival predstavlja ponajbolje od hrvatske gastro ponude. Od 25. do 31. kolovoza okuplja mlade inovatore koji imaju jedinstvenu priliku da svoj rad, inovativnost i poduzetnički duh pokažu stručnjacima iz prehrambene industrije, ali i široj javnosti te se na najbolji mogući način povežu sa zahtjevnim tržištem rada.

U sklopu Taste and Travel festivala, najbolje od svoje ponude na tri prekrasne lokacije u Zadru, predstavit će Craft beer festival, Sajam proizvoda hrvatskog sela te Festival inovacija u prehrambenoj industriji. Posjetitelji će tako imati prilike uživati u pivskim specijalitetima koji odmiču od standardne ponude piva, jedinstvenim proizvodima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, projektima mladih inovatora u području prehrambene industrije te brojnim drugim zanimljivostima.

Taste and Travel festival započeo je 2014. godine u organizaciji Hrvatske udruge mladih i Kluba zadarskih studenata, a kasnije mu se pridružuju i udruga Proizvodi hrvatskog sela te Probion – udruga studenata prehrambeno biotehnološkog fakulteta u Zagrebu. Proteklih godina okupio je više od 200 sudionika i izlagača te više od 40 tisuća posjetitelja, a sve s ciljem promicanja društveno odgovornog poslovanja, iskorištavanja lokalnih konkurentskih prednosti, istraživanja razvoja mogućnosti u prehrambenoj industriji i turizmu kao i poticanja inovativnosti i poduzetničkog duha koji mladima pružaju jedinstvenu priliku da se istaknu na današnjem zahtjevnom tržištu.

PROGRAM TASTE AND TRAVEL FESTIVAL 2016.

Festival inovacija u prehrambenoj industriji (26. – 27. kolovoza od 10 do 20 h, Arsenal)

Craft beer festival (26. – 27. kolovoza od 16 do 1 h, Obala kralja Petra Krešimira IV.)

Sajam proizvoda hrvatskog sela (25. – 31. kolovoza od 8 do 21 h, Ulica Šimuna Kožičića Benje)

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar