Ražov: “Iz HSP-a AS šire laži, a zadarske su podružnice uistinu raspuštene!”

Svi računi društvenih mreža sada raspuštenih zadarskih podružnica HSP-a AS trenutno se nalaze pod kontrolom Zagreba te se s njih šire neistine, kazali su nam ključni ljudi koji su iz stranke izašli. Prvi nam se s tom informacijom javio Thomas Ražov, bivši predsjednik ogranka Škabrnja koji, kao i brojni zadarski pravaši, čvrsto stoji uz Rudolfa Dvorskog i uz za sada neimenovanu novu stranku.

Mi nismo ništa postavili na Facebook, Škabrnja nije podijelila ono. Mi smo podružnicu raspustili, ali članstvo je i dalje uz nas te nas i dalje prati. Idemo u nove pobjede, kazao nam je Ražov.

Ovo nam je potvrdio i “vođa pobunjenika” Rudolf Dvorski.

Ne samo da imaju kontrolu nad Facebookom, već i brišu komentare koji im ne idu u prilog. Nakon jučer, ništa me više ne čudi. Neću im vraćati istom mjerom, ni na uvrede, jer ja nisam takav čovjek, kazao nam je Dvorski.

Inače, tekst koji kruži društvenim mrežama, a koji stvara pomutnju među hrvatskom javnosti glasi:

Bivši naš dužnosnik Rudolf Dvorski pokušao je političkim ucjenama doći do pozicije koja bi mu osigurala ulazak u Hrvatski sabor. Nakon što se nije pristalo na njegove nerealne zahtjeve povukao je politički očajnički potez te krivotvoreći činjenično stanje napustio stranku. Pozivamo sve dužnosnike i članove s područja grada Zadra da ne nasjedaju na ovakve provokacije Dvorskog i 10ak članova, jer stranka nije jedan čovjek! Većina članova Podružnica i ŽV HSP AS Zadarske županije ostaju vjerni HSP dr. Ante Starčević i predsjedniku Ivanu Tepešu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...