Techno spektakl kakav Zadar nije vidio: Legendarni Bailey i Madonna spremaju pakleni party!

U Zadru se 29. srpnja sprema pravi techno spektakl, pošto u dvoranu Jazine dolaze dvije velike zvijezde – legendarni Marco Bailey i jedan od najaktualnijih underground izvođača današnjice, vatreni Talijan – Luigi Madonna!

O slavnom Belgijancu ne treba mnogo trošiti riječi, pošto svaki iskreni techno fan zna koliko je ovaj čovjek značajan za svjetsku scenu. Već duže od dva desetljeća spada u sam vrh techno priče, što dokazuje i to što je redovan gost po svim eminentnim festivalima i klubovima, kao što su – čuveni berlinski Berghain, ali i Awekenings, Tomorrowland, WMC Miami… Njegova izdanja redovno dospijevaju na liste drugih velikana poput Carl Cox-a, Laurent Garnier-a i Sven Vath-a, čime dodatno, iz godine u godinu, potvrđuje svoj neosporni talenat. Važi za jednog od dinamičnijih DJ-eva stare garde, zbog čega je sigurno da će dati sve od sebe da cijelu noć bude veoma aktivno na dancefloor-u.

Drugi headliner jedne od najenergičnijih žurki koja čeka Zadar u posljednje vrijeme je Luigi Madonna, Talijan koji se posljednjih godina lansirao u sam vrh svjetskog techna. Iako je znatno mlađi od prekaljenog Bailey-ja, I on je stigao da postane inventar na svim važnim underground eventima u svijetu.

Jedan od najznačajnijih projekata Madonne je “Primo”, koji je izašao jedan od najpoznatijih svjetskih labela – Drumcode, čiji je vlasnik techno bog – Adam Beyer. I kolege ga smatraju jednim od onih koji će nositi scenu narednih godina, pa je zato I čest gost radio emisija koje vode DJ velikani kao što su “White Noise Radio Show” (Dave Clarke), “Drumcode show” (Adam Beyer) i “Elektronic Force podcast” (Marco Bailey).

A iz susjedne Srbije dolazi predvodnik nove techno garde iz ove zemlje – DJ Speedy, inače već dobro poznat našoj publici. Važi za jednog od najenergičnijih izvođača u regiji, a njegovo ime polako postaje poznato i svijetu, pošto je osnivač najjačeg srpskog underground labela Lucky Light LTD. Na LLL je već uspeo da okupi velika imena svjetske scene, između ostalih baš Marca Bailey- ja I Madonnu, ali I slavnog The Adventa, Alexandera Kowalskog i Sama Paganinija. Speedy je je lani radio i na Moondance Festivalu u Trogiru poslije “techno barona” Dave Clarke-a…

Domaća podrška su Andrologic, Simeon i Toni, a karte se prodaju preko entrio.hr po cijeni od 90 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...