Provaljeno u četiri trgovine, šest automobila, čamac, dvije kuće i apartman

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru, Selinama, Sukošanu i Zemuniku Donjem, nepoznati su počinitelji provalili u četiri trgovine i kiosk u vlasništvu trgovačkih društava te otuđili cigarete i dr. artikle. Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Viru, Pakoštanima i Biogradu, nepoznati su počinitelji provalili u šest automobila u vlasništvu više osoba te otuđili novčanike s novcem i dokumentima, mobitele, uređaj za navigaciju, kameru i nakit ukupne vrijednosti više tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u čamac u vlasništvu 36-godišnjakinje te otuđio uređaj za navigaciju i signalne rakete ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U Viru, nepoznati je počinitelj provalio u dvorište kuće u vlasništvu 77-godišnjaka te otuđio PVC vrata vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U subotu, u Viru, nepoznati je počinitelj provalio u apartman koji koristi mađarski državljanin te otuđio naočale i parfeme ukupne vrijednosti nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Ulici Viktora Vide u Zadru i u Poljica Brigu, nepoznati su počinitelji provalili u kuće u vlasništvu 53-godišnjaka i 68-godišnjaka te otuđili mobitele i nakit ukupne vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...