4 stvari koje moraš napraviti da bi privukla pravog muškarca

Privući krivog muškarca nije nikakva mudrost, ali privući onog pravog… E, to je već malo kompleksnije. Ne znamo gdje se nalazi tvoj, ne znamo kako izgleda, ali znamo što prvo moraš napraviti da bi jednom privukla nekog tko te zaslužuje – korak po korak i frajer će doći sam od sebe.

Zavoli svoje tijelo

I strije i celulit i sve što ti se ne sviđa. Ako zavoliš svoje mane, one će u tvojim očima postati vrline, a tvoj će novi stav privući frajera koji te možda čak i zaslužuje.

Nauči napaliti samu sebe

Ako ti ne znaš, kako očekuješ da će on znati? Naravno da muškarci znaju što rade kad je u pitanju žensko tijelo, ali pravi frajer želi naučiti još, od tebe, a to ne može ako sama nisi naučila.

Nauči se prepustiti

Nekim je ženama prepuštanje u ruke muškarca noćna mora jer misle da tako gube moć. Pravi muškarac će htjeti da mu se prepustiš, neovisno o tome koliko si inače jaka. To je nešto što snažne žene ponekad moraju učiti od nule.

Naglasi svoje prednosti

Znati svoje vrline je jedno – znati ih naglasiti i iskoristiti je sasvim druga stvar. Neki će frajeri misliti da si umišljena ili nepristupačna ako im jasno daš do znanja da si svjesna svojih vrlina, no to ionako nisu frajeri koji te zanimaju. Pravi muškarac cijeni ženu koja se ne boji pokazati čime raspolaže.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...