Gol Modrića u pobjedi Reala nad Osasunom 5:2

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić bio je strijelac za madridski Real koji je u susretu 3. kola španjolskog prvenstva na svom Santiago Bernabeu svladao Osasunu sa 5-2 (3-0).

Modrić je postigao pogodak za 5-0 u 62. minuti preciznim udarcem sa 20-ak metara, da odmah potom bio zamijenjen. Sjajno je hrvatski kapetan okrenuo protivničkog igrača na 18 metara od gola, gurnuo si loptu malo udesno i pogodio desni kut za sigurnu pobjedu Reala.

Drugi hrvatski reprezentativac u sastavu Reala Mateo Kovačić odigrao je svih 90 minuta.

Inače, Real je poveo već u 6. minuti preko Cristiana Ronalda kojemu je ovo bila prva utakmica u novoj sezoni i dvomjesečne pauze zbog ozljede mišića koju je zadobio u finalu EURA, da bi pitanje pobjednika bilo riješeno u završnici prvog poluvremena kada su Danilo (40) i Sergio Ramos (45+1) pogodili za povećanje prednosti na 3-0. Pepe (56) je zabio za 4-0 prije no što se u strijelce upisao i Modrić.  Gosti iz Pamplone u do kraja utakmice uspjeli ublažiti poraz golovima Oriola Riere (64) i Davida Garcije (78).

Real je sada vodeći na ljestvici s maksimalnih devet bodova, tri više od Las Palmasa i Barcelone koji će svoje dvoboje 3. kola igrati kasnije u subotu, dok je Osasuna 17. s jednim bodom.

U prvoj utakmici subotnjeg programa madridski Atletico je kao gost u Vigu deklasirao domaću Celtu sa 4-0 (0-0). Strijelci su bili Koke (53), Antoine Griezmann (73, 80) i Angel Correa (89), a hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko nije igrao za Atletico. Atletico je sada četvrti sa pet bodova, dok je Celta na dnu bez ijednog boda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...