Chewbacca iz Ratova zvijezda dao nam je najbolji božićni poklon – vlastitu izvedbu pjesme “Tiha noć”!

Na YouTubeu se pojavio video u kojem Chewbacca pjeva Tihu noć na Shyriiwooku, odnosno Wookie jeziku, i potpuno je genijalno. Lik iz legendarne trilogije Ratova zvijezda i najbolji frend Hana Soloa pjeva u video klipu sastavljenom od sekvenci iz filmova slavnog serijala, piše Huffington Post, a prenosi Telegram.

Inače klip, koji je trenutno užasno popularan, postoji već duže vrijeme. Napravio ga je 1999. godine web developer Scott Andersen, koji je dijelove filmova iskombinirao s audio snimkom odsviranom na klavijaturama. “Moji kolege na poslu su svake godine uoči božićnih blagdana umirali od smijeha na snimku. Link s klipom Božić s Chewbaccom svake godine bi u prosincu iznova počeo kolati po uredu”, kaže Andersen.

Tri milijuna pregleda u dva dana

Mislio je da će zabava za kolege u uredu biti konačni doseg klipa, no netko je odlučio da je stvar predobra da bi ostala osuđena na samo uži krug ljudi Andersenovih kolega. U dva dana, otkako je Božić s Chewbaccom objavljen na YouTubeu, skupio je više tri milijuna pregleda i preko 70.000 lajkova.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...