Dom Ivan Pavao II poprište “Lovačke večere Ravnih kotara”

Dom za starije i nemoćne osobe Ivan Pavao II, Biljane Donje 108, u suradnji sa Udrugom maslinara i vinogradara Nadin i Lovačkim savezom Zadarske županije organizira „I Lovačku večeru Ravnih kotara“ dana 14.12.2016. (srijeda) s početkom u 17:00 h.

Lovački savez Zadarske županije za pripremu lovačke večere donirao je 25 kg mesa fazana, divlje svinje te jelena lopatara, dok je Udruga maslinara i vinogradara Nadin donirala maslinovo ulje i vino.

Dom Ivan Pavao II na manifestaciji „Degustacija mladih vina i maslinovih ulja, Nadin 2016.“ dobio je srebrnu medalju za proizvedeno maslinovo ulje iz svog maslinika, a crno i bijelo vino nagrađeno je sa zlatnom i brončanom medaljom.

Dom Ivan Pavao II najmlađa je ustanova koja skrbi o starijim osobama na području Zadarske županije a osigurava smještaj za 134 starije osobe.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...