Donosimo program Adventa do kraja tjedna; Pogledajte što vas sve očekuje u gradu

Večeras u 18 sati nastupit će grupa Infishando. Kvintet iz grada Paga izvodi instrumentalnu glazbu s naglaskom na stare evergreen ritmove i melodije, kao što je cha-cha-cha, latino, uz zvuk saksofona. Bend se sastoji od bubnjara, gitarista i tri saksofonista.

Četvrtak, 22. prosinca

U četvrtak zabava počinje uz dječji nastup plesne skupine Studio 1 od 18 sati. Studio 1 izvest će plesne točke u veselom ritmu božićnog programa. U repertoar su uključeni različiti plesni stilovi: bečki valcer, hip- hop, jive uz prigodne pjesme Santa close i scoming to town, Justina Bibera i We wish you a Merry Christmass!

Od 20 sati zabava se nastavlja uz zadarsku grupu Central.Central nastupa na velikim dogđanjima i manjim akustičnim klubskim gažama u Zadarskoj  županije i šire. Repertoar im čini kvalitetna glazba namijenjena široj publici uključujući strane i domaće hitove kao i vlastite autorske pjesme. Članovi grupe imaju dugogodišnje glazbeno iskustvo, sudjelovali su na festivalima i popularnom glazbenom TV showu The Voice te su bili nagrađivani.

Petak, 23. prosinca

Večer započinje uz dobar ritam i DJ Domagoja od 19.30 sati.

Od 21 sat zabavlja vas legendarna grupa Forum.

Grupa Forum je lani proslavila 30 godina postojanja. Simbol su Zadra, a frontmen im je Davor Pekota. Izvode domaće i strane evergreene te pripadaju urbanoj gradskoj sceni.

Subota, 24. prosinca –  Badnjak

Dječja igraonica i radionica izrade prigodnih božićnih kuglica održat će se od 10 do 12 sati na Trgu Pet bunara.

Od 10 do 12 sati na Trgu Petra Zoranića održat će se Koncert klapa Adventski klapski put u kojem će nastupiti zadarski klapski ansambli a capella. Početak je na Trgu Petra Zoranića a kasnije će klape napraviti đir po gradu.(Klape: Kapric, Maraška, Munita, Kandelora, Ponistra…)Ovaj program je humanitarnog karaktera a klape se odriču svog honorara.Večernji dio Koncerta počinje u 21 sat i traje do 23 sata uz instrumentalnu pratnju.

Nedjelja, 25. prosinca – Božić

Blagdanska prigodna glazba

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...