brutalno su zlostavljali, mučili, izgladnjivali i držali u ropstvu 43-godišnju Slavonku

Uskoro počinje suđenje supružnicima iz Sabunika koji su zvjerski mučili svoju zaposlenicu

Arhiva, ilustracija

Nakon što je Optužno vijeće Općinskog  suda u Puli potvrdilo optužnicu protiv bračnog para iz pakla, 32-godišnjeg Vjerana Šalova i njegove godinu dana mlađe supruge Vanese, uskoro bi trebalo početi suđenje ovim poslodavcima iz pakla. Naime, oni su mjesecima brutalno zlostavljali, mučili, izgladnjivali i držali u ropstvu 43-godišnju Slavonku koja je bila zaposlena u njihovom ugostiteljskom objektu.

Šalov je optužen za trgovanje ljudima, protupravno oduzimanje slobode i teško ozljeđivanje žene koju je zaposlio u svojoj ugostiteljskoj tvrtki, dok njegovu suprugu odvjetništvo tereti ‘samo’ za trgovanje ljudima i protupravno oduzimanje slobode.

Za ovu zastrašujuću priču saznalo se ove godine u srpnju nakon što je nesretna 43-godišnjakinja, izbijenih zuba, polomljene čeljusti i nosne kosti, uspjela pobjeći zlostavljačima i vratiti se obitelji u Slavoniju. Šalov je odmah uhićen.

Šalovi su prošle godine doselili u Poreč iz Sabunika kod Zadra. Optužnica ih tereti da su od rujna 2015. do 17. srpnja ove godine u Poreču psihički i fizički zlostavljali ženu koju su, koristeći činjenicu da nema financijskih mogućnosti za samostalan život, tjerali da bez plaće i neprijavljeno radi za njih. Pod nadzorom su imali njezin mobitel, a prijetili su joj da će joj ubiti obitelj ako pobjegne.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar