Uskoro počinje suđenje supružnicima iz Sabunika koji su zvjerski mučili svoju zaposlenicu

Nakon što je Optužno vijeće Općinskog  suda u Puli potvrdilo optužnicu protiv bračnog para iz pakla, 32-godišnjeg Vjerana Šalova i njegove godinu dana mlađe supruge Vanese, uskoro bi trebalo početi suđenje ovim poslodavcima iz pakla. Naime, oni su mjesecima brutalno zlostavljali, mučili, izgladnjivali i držali u ropstvu 43-godišnju Slavonku koja je bila zaposlena u njihovom ugostiteljskom objektu.

Šalov je optužen za trgovanje ljudima, protupravno oduzimanje slobode i teško ozljeđivanje žene koju je zaposlio u svojoj ugostiteljskoj tvrtki, dok njegovu suprugu odvjetništvo tereti ‘samo’ za trgovanje ljudima i protupravno oduzimanje slobode.

Za ovu zastrašujuću priču saznalo se ove godine u srpnju nakon što je nesretna 43-godišnjakinja, izbijenih zuba, polomljene čeljusti i nosne kosti, uspjela pobjeći zlostavljačima i vratiti se obitelji u Slavoniju. Šalov je odmah uhićen.

Šalovi su prošle godine doselili u Poreč iz Sabunika kod Zadra. Optužnica ih tereti da su od rujna 2015. do 17. srpnja ove godine u Poreču psihički i fizički zlostavljali ženu koju su, koristeći činjenicu da nema financijskih mogućnosti za samostalan život, tjerali da bez plaće i neprijavljeno radi za njih. Pod nadzorom su imali njezin mobitel, a prijetili su joj da će joj ubiti obitelj ako pobjegne.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...