Večeras u HNK; Autorska predstava pete generacije “Dragon teatra” – “Trainspotting 2016.”

Polaznici Kazališne škole Dragon teatra za mlade i odrasle, u srijedu 28.12. u 20 sati u HNK Zadar,  premijerno će izvesti autorsku predstavu “Trainspotting 2016”.

Predstava je završni rad prvog semestra pete generacije Kazališne škole Dragon teatra za mlade i odrasle, a nakon naslova koji nastaju prema djelima velikih svjetskih i domaćih autora, predstavljamo autorski rad inspiriran motivima poznatog romana pisca Irwina Welsha  prema kojem nastaje  i kultni  film  “Trainspotting”.

Predstava “Trainspotting  2016.”  donosi autentične likove i njihove isprepletene i potresne životne priče. Radnja je smještena danas i ovdje i prati razne oblike ovisnosti kroz ključne  događaje u životima  likova i njihovog okruženja, te posljedica koje podnose njihove obitelji i bližnji.

Dragon teatar se  uz sve češći humanitarni rad započinje baviti velikim problemom  ovisnosti s kojima se danas mladi sve češće susreću .


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...