Vijesti u vašem omiljenom programu za dopisivanje; Antena Zadar i na Viberu!

Danas je Antena Zadar u suradnji s Viberom lansirala svoj javni kanal – Public Account – “Antena Zadar” koji će vam omogućiti praćenje najnovijih vijesti iz Zadra i okolice, ali i zanimljivosti iz Hrvatske i svijeta putem Vibera.

Svjesni činjenice kako današnji korisnici sve više vremena provode koristeći pametne telefone, odlučili smo ići u korak sa svjetskim trendovima i u suradnji s Viberom pokrenuti naš Public Account kanal.

Ovim oblikom komunikacije, u realnom vremenu, direktno na vaš dlan donosimo vijesti i priče u trenutku kada se one događaju, a od siječnja 2017. godine vijesti primate odmah po objavi na portalu i Facebooku.

Zahvaljujući jednostavnom korištenju i iznimnoj popularnosti u Hrvatskoj, Viber se pokazao logičnim izborom. Ne sumnjamo kako će se neposredna komunikacija, svježe informacije i sveprisutni Viber stickeri pokazati dobitnom kombinacijom koju će publika objeručke prihvatiti.

Usprkos ogromnoj popularnosti društvenih mreža, korisnici se okreću privatnim komunikacijskim kanalima. Na tragu toga je nastala ideja o Public Account kanalima koji omogućuju međusobno povezivanje korisnika, ali na osobnijoj razini.

Kako pratiti Antenu Zadar na Viberu? Jednostavno, samo otvorite Viber, odaberite javne račune (Public Account), pronađete “Antena Zadar”, kliknite “prati” i to je to! Jednostavnije – možete kliknuti na ovaj link i zatim “prati”.

Viber u svijetu koristi preko 711 milijuna ljudi, dok na području Jugoistočne Europe broji preko 27 milijuna korisnika. Najveća tržišta za kompaniju su Rusija, Sjedinjene Američke Države i Indija, a snažno je prisutna u Europi, naročito u središnjoj i istočnoj, gdje broji impresivnih 32 milijuna korisnika!

Broj Viber korisnika raste iz dana u dan, stoga nam je iznimna čast što smo se, ovaj put u suradnji s Viberom, još jednom postavili kao trendsetteri i inovatori ne samo na zadarskom već i regionalnom području.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...