o tom potom

Na ionako tijesnom parkiralištu Hitne vozači zauzimaju dva parkirališna mjesta; Orlović: “Problem će se riješiti tek kada preselimo u Polikliniku”

Snimio čitatelj
Tamni način

Parkiralište Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije odavno je pretijesno za sve automobile, a ako se u obzir uzmu i nesavjesni vozači koji svojim vozilom zauzmu više parkirališnih mjesta kao što je to vidljivo sa fotografije koju nam je poslala čitateljica, ne treba puno da nastane kaos. Kako kaže ravnatelj Zavoda, Predrag Orlović, radi se o problemu koji će se riješiti tek preseljenjem u zgradu Poliklinike Opće bolnice Zadar.

U zgradi se nalazi više ambulanti, što ginekoloških, što pedijatrijskih, a ljudi u žurbi parkiraju svakako. Muževi dovezu žene i čekaju ih ispred. Nažalost, po tom pitanju se trenutno ne može ništa napraviti, parkiralište je tijesno, i dok ne preselimo u Polikliniku, ostat će tako, kaže Orlović.

Vozače poput ovog s fotografije nije moguće kazniti, pa se samo možemo nadati da njihova vozačka nekultura neće nekog koštati života.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar