Plantak: “U Šibeniku nas čeka nabrijana atmosfera, to je dodatan motiv da ih porazimo”

Košarkaši Zadra u 15. kolu A-1 lige hrvatskog prvenstva u petak od 18 sati gostuju na Baldekinu kod GKK Šibenika. U prvom dijelu prvenstva Zadar je na Višnjiku nakon velike borbe slavio rezultatom 80-76, a neizvjesna utakmica očekuje se i sutra…

Bit će jedna teška i zahtjevna utakmica, pravi susjedski derbi. Sigurno nas očekuje i ‘nabrijana’ atmosfera u dvorani, što nas treba dodatno motivirati. Smatram da smo individualno kvalitetnija momčad od Šibenika, iako i oni imaju iznimno kvalitetne pojedince. Ako ponovimo igru iz drugog poluvremena utakmice s Mega Leksom, onda se možemo nadati dobrom rezultatu, kaže trener Zadra Neven Plantak.

Zadar ove sezone ne blista na gostovanjima, a strateg Zadra nada se da će se to promijeniti već u petak…

Šibenčani su šuterski jako moćna ekipa. Čak osmorica njihovih igrača mogu pogoditi izvana, a imaju i jako dobar postotak za tri poena. Petorka Petani, Siriščević, Badžim, Halilović i Ivanov djeluje jako moćno, a imaju i nekoliko dobrih igrača koji uskaču s klupe. Njihovi dobri rezultati nisu slučajnost, jer imaju potrebnu širinu i odmorniji su od nas jer igraju samo jedno natjecanje. Ipak, moramo dati sve od sebe da pobijedimo u Šibeniku i razveselimo naše navijače, zaključuje Plantak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...