Danas igramo polufinale Krešinog kupa; Naglić: “Cedevita je favorit, a mi ćemo izvući maksimum na krilima serije pobjeda!”

Košarkaši Zadra pobjedom protiv Splita 80-64 izborili su polufinale završnog turnira Kupa Krešimira Ćosića. Utakmica je na rasporedu danas u 17:00 sati na šibenskom Baldekinu.

Trener Zadra Aramis Naglić:

Od samog početka nam je obrana bila na razini na kojoj smo željeli, ali je bilo nemoguće držati protivnika na tako niskom postotku šuta cijelu utakmicu. Rotirali smo, jer smo smatrali da ne bismo izdržali sa šest igrača cijeli susret. Možda smo sami sebe nepotrebno doveli u nervozu određenim nepromišljenim potezima i nedisciplinom u igri, ali na koncu smo iskontrolirali utakmicu. Cedevita? Oni nemaju slabih točaka. Najbolja su momčad u Hrvatskoj i sigurno neće ući u utakmicu nespremni, jer je ovo ipak eliminacijski susret u kojem nema popravka. Oni su favoriti, a mi ćemo pokušati izvući maksimum nakon ovog niza utakmica i serije pobjeda. Uživamo u pobjedama, ali nam one moraju biti još veći poticaj da ostanemo skromni.

Jakov Vladović, igrač Zadra:

Presudio je naš odličan ulazak u utakmicu. Kasnije je bilo dosta lakše igrati, a pad koji nam se dogodio u jednom dijelu utakmice je razumljiv, jer je trener izrotirao dosta igrača kako bi sačuvao svježinu. Kontrolirali smo utakmicu cijelo vrijeme, iako su nam bili došli na deset razlike. Slijedi nam Cedevita koja je jedna izvrsna momčad. Nećemo se predati. Nama je Kup uvijek poseban zbog Kreše Ćosića te nam je to dodatan motiv da napravimo sve što je u našoj moći da ga osvojimo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...