Filip Vulić, vlasnik ukradenih kajaka koji su trebali biti korišteni na Zadar Outdoor Festivalu: “Ukraden mi je kruh, kako je moguće da nitko nije vidio krađu?”

To su kajaci s kojima organiziram ture i ne znam kako je uopće moguće da je netko neprimjetno odnio deset kajaka iz ograđenog prostora. Svi znaju da su kajaci moji i da su moj kruh, pa sumnjam da se radi o klincima, kaže Filip Vulić, vlasnik agencije Kayak & Bike Tours Zadar i kajaka koji su pod okriljem noći nestali iz prostora u Ulici Andrije Hebranga. Kaže, pretpostavlja da se radi o organiziranom kriminalu i dodaje, prepoznao bi ih, jer kajaci, poput automobila, imaju svoj serijski broj.

Znam mjesta na kojima su kajaci krpani i svaki detalj na njima, tako da bi ih prepoznao među njih tisuću, kaže Filip, jedan iz grupe entuzijasta koji su u organizaciji aktivnih odmora u Zadarskoj županiji, ove godine odlučili iskoristiti tu prednost i organizirati prvi Zadar Outdoor Festival – manifestaciju koja slavi prirodu, aktivan život i avanturistički duh. More, kopno, rijeke i planine Zadarske regije na četiri će se dana u travnju 2017. godine pretvoriti u prirodna sportska borilišta koja će izazvati natjecatelje iz cijelog svijeta da testiraju svoje vlastite sportske mogućnosti i pritom se odlično zabave.

Naime, osim što Filipu osiguravaju kruh, ukradeni kajaci trebali su biti korišteni na festivalu, budući da se bez njih neće moći održati Kayak Gradska utrka. Filip će, ističe, napraviti sve da ovaj dio programa ne pati.

Morat ćemo se snaći za Outdoor festival, kako, ne znam ni sam još, posuditi kajake…

“Vidi li itko žute kajake (Ocean Kayak, Malibo Two) neka zove mene (095/900-3575) ili policiju”, stoji u Filipovoj objavi na Facebooku koja je u kratkom roku podijeljena gotovo 800 puta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...