“Gradski oci opet pokušavaju mazati oči Dikljancima”

HSLS Grad Zadar ponovno upozorava na situaciju u Diklu. Iz ove se stranke, naime, već tri godine zalažu za uređenje i sanaciju rive Mali Milini i Suha. Zbog netransparentnosti sumnjaju da “trenutna gradska vlast pokušava opet zamaskirati svoju nesposobnost rješavanja problema predizbornim šminkanjem”. Cijelo priopćenje donosimo ovdje:

S obzirom da smo se obvezali javnosti da ćemo vas obavještavati o napretku na sanaciji rive Mali Milini i Suha M.O. Diklo, za koju se HSLS zalaže već tri godine za uređenje i sanaciju obalnog pojasa. Uputili smo niz dopisa prema gradskoj upravi, gradonačelniku osobno, Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture. A sada nakon 35 godina apela i zamolbi građana Dikla imamo situaciju da se Riva Diklo sanira na netransparentan način, naime u ovom trenutku se izvode radovi betoniranja dijela rive bez odgovarajuće oznake investitora i izvođača radova.

Ovo nas navodi na zaključak da trenutna gradska vlast pokušava opet zamaskirati svoju nesposobnost rješavanja problema predizbornim šminkanjem. Mislimo da stanovnici Dikla zaslužuju više od predizbornog šminkanja obale, na način da se započne sveobuhvatni ozbiljni projekt koji će trajno riješiti problem Dikljanske rive i plaže sa jasnim stavkama koliko će nas to koštati.

Vijećnik M.O. Diklo

Zvonimir Trošelj

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...