10. GODIŠNJICA OSNUTKA PD BELVEDER IZ BIOGRADA NA MORU I 3. PLANINARSKI POHOD „HAJDEMO DO VRANE“ - U NEDJELJU, 2. TRAVNJA 2017. GODINE!

Hajdemo do Vrane – po treći put!

Arhiva/ZARAPIX

Uskoro počinje proljeće, pa k tome u prilog donosimo i jedan zanimljiv prijedlog kako kvalitetno i dinamično provesti bar jedan subotnji dan u prirodi.  S tim u svezi upućen je poziv svim planinarima, šetačima, trkačima, rekreativcima, kao i svima ostalima koji vole uživati u prirodi te prijateljima planinarskog društva PD Belveder iz Biograda na Moru. Naime, ovo društvo obilježava svoju desetu godišnjicu osnutka te nakon dva uspješna i po treći put organizira planinarski pohod (međunardnog je karaktera) pod nazivom „Hajdemo do Vrane“. Svih koji se najzad odluče na ovu zanimljivu hodnju povijesnom Vranom i druženje na stazi „Hajdemo do Vrane“, uz sami rub Parka prirode Vransko jezero, u nedjelju 2. travnja 2017. godine, u jubilarnoj godini od osnutka PD Belveder, ujedno po povratku čeka i bogat zabavni program u Maškovića hanu u Vrani.

U nastavku pažljivo osmotrite dinamički plan za taj dan:

–          10 sati – okupljanje svih sudionika u Hanu Jusufa Maškovića u Vrani, registracija sudionika i plaćanje kotizacije na info pultu, preuzimanje letaka i knjižice staze, kupovina majica, razgledanje Hana,

–          11 sati – pozdravno obraćanje organizatora okupljenima te početak pohoda,

–          11:10 – 11:45 sati – obilazak starog grada Vrane (templarske utvrde) i izvora Pećina,

–          12:30 sati – dolazak na lokalitet Gradina i kraći odmor (15 minuta),

–          13:30 sati – dolazak na vidikovac Mali Bak i duži odmor (30 minuta),

–          14:45 sati – dolazak na izvor Vila, kraći odmor,

–          15:45 sati – dolazak na lokalitet Zamina,

–          16:15 sati – završetak pohoda, transfer sudionika pohoda autobusom prema Hanu,

–          16:30 – 17:30 – sati obrok za sve sudionike pohoda,

–          17:30 sati – tombola,

–          18 sati – dodjela zahvalnica,

–          18:30 sati – svirka za zagrijavanje: „Jeremija i prokletnici“,

–          19:30 sati – koncert: „Gustafi“.

Sudionici pohoda plaćaju kotizaciju u iznosu od 50 kuna (za roditelje s djecom dovoljno je samo jedna/zajednička kotizacija) koja uključuje stručno vodstvo, knjižicu pohoda, prijevoz autobusom, obrok, sudjelovanje u tomboli, donaciju odnosno ulaznicu za koncert i još štošta. Više informacija u linku. Za sve moguće nejasnoće i dodatne informacije uvijek se možete obratiti i predsjednku PD Belveder Robertu Pejiću putem tel. broja 098/742-983. U svakom slučaju, zaokružite u svom kalendaru nedjelju, 2. travnja ove godine. Planirajte u svom rokovniku ovu hodnju, jer u Planinarskom društvu Belveder raduju se svakom od vas.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar