Mrtvi galeb danima visi s krova, a gradske službe ne reagiraju

Kod crkve Sv. Krševana već danima, gotovo cijeli tjedan, s krovišta stambene zgrade visi lešina mrtvog galeba koja predstavlja ne samo ružan prizor, već i opasnost od širenja bolesti, ali i mrlju na higijeni Zadra. Vijest nam i fotografije dojavljuje čitateljica koja se uz to zabrinula za moral naših gradskih službi zbog iskazanog manjka respekta prema uginuloj životinji.

– Zvali smo broj momka koji je prije nekog vremena ostavio oglas da mu se građani jave ako uoče uginulu životinju na cesti. On nam je rekao kako ima već pet dana da galeb tamo stoji, da je sve proslijedio Gradu Zadru, ali da nitko ne reagira. Grad očito nije briga kako nam ulice izgledaju i kakvu sliku ostavljamo turistima. Da je životinja živa, možda bi se netko i potrudio, ali ovako nikoga ne zanima što je zapravo jedno ogromno nepoštovanje. Pa kakve veze ima je li živ ili mrtav, tim gore jer se ne može za sebe više boriti, kaže čitateljica.

Hoće li Vatrogasci, Čistoća i Grad Zadar napokon reagirati ili ćemo morati čekati da se galeb na kiši i vjetru raspadne po ulici? Nadamo se ovo prvo, jer se drugom scenariju nipošto ne nadamo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...