Naučite više o iscjeljenju duhovnim putem primjenom učenja Brune Gröninga

U Zadru, u nedjelju 2. travnja s početkom u 10 sati u Znanstvenoj knjižnici bit će održano predavanje o iscjeljenju duhovnim putem primjenom učenja Brune Gröninga.

Organizator predavanja je Krug prijatelja Brune Gröninga, njemačkog iscjeljitelja, koji je sredinom prošlog stoljeća postao svjetski poznat i punio stranice novina zbog neuobičajenih uspjeha u iscjeljivanju. Iza sebe je ostavio znanje o prirodnoj iscjeljujućoj snazi “Heilstrom”.

Kao i tada i danas se događaju iscjeljenja, a to potvrđuju brojni izvještaji o uspjehu koje su liječnici pomno ispitali.

Krug prijatelja Brune Gröninga je u svijetu jedno od najvećih udruženja za iscjeljenje duhovnim putem. U njemu zainteresirane osobe, kao i oni koji traže pomoć, mogu besplatno učiti kako primati iscjeljujuću snagu. Pritom se često događaju zapanjujuća iscjeljenja, čak i od dugogodišnjih organskih oboljenja.

Na predavanju će o medicinski ispitanim iscijeljenjima govorit  liječnici, a iscijeljeni će izvijestiti kako su oslobođeni od duševnih i organskih oboljenja zahvaljujući primjeni učenja Brune Greninga.

Predavanje traje oko dva sata, pozvani su svi zainteresirani, a ulaz je slobodan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...