Učenici Nikolini Klapan iz OŠ „Braće Radić“ iz Pridrage 3. nagrada na haiku natječaju

Na haiku natječaju na temu „Igračke“, koji su organizirali Udruga „Tri rijeke“ HPOI Ivanić-Grad i Festival igračaka iz Ivanić-Grada, u kategoriji učenika osnovnih škola od 1. do 5. razreda, učenica Nikolina Klapan iz 5. razreda OŠ „Braće Radić“ Pridraga dobila je 3. nagradu, pod mentorstvom učitelja Ivana Gaćine, međunarodno priznatog pjesnika i pisca iz Zadra. Glavni član žirija bio je sudac Dejan Pavlinović, profesor iz Pule.
Imenovanu školu pohađaju vrlo vrijedna i talentirana djeca koja su željna znanja, a sve pod odličnom organizacijom i vodstvom ravnatelja, gospodina Antonija Zubčića. Učenici 5. razreda su se posebno potrudili pri pisanju haiku radova, a ovoga puta se istaknula i iskočila Nikolina Klapan.
Nagrade najboljim haiku autorima i autoricama – haiđinima u raznim kategorijama će biti dodijeljene na 4. Festivalu igračaka koji će se održati 8. i 9. travnja 2017. god. u vremenu od 9:00 do 17:00 sati u Ivanić-Gradu.

Treća nagrada

NIKOLINA KLAPAN, 5. razred, OŠ „Braće Radić“ Pridraga
Mentor: Ivan Gaćina

Od jutra do večeri                    From morning till evening
igračka do igračke                    toy next to toy
u tvornici igračaka                   in the toy factory.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...