Koncert koji se s nestrpljenjem čeka – Vojko V stiže u petak u Pridragu!

– Pridraga draga, još jednom se pripremite za pravu glazbenu eksploziju jer Vojko V dolazi u Hablando! U petak, 21.7., naša pozornica će zasjati u snažnim rimama i ritmovima traženog glazbenika. Vojko V, glazbeni genijalac i višestruki dobitnik Porina, stiže u Hablando s jednim ciljem – da vas zabavi i ostavi bez daha!, navodi se u najavi ovog koncerta u Pridrazi.

Njegov prvijenac “Vojko” iz 2018. godine pokorio je glazbene ljestvice. Održao je veliki broj koncerata diljem regije, osvojio tri Porina 2019. godine – za album godine, spot godine i klupski album godine!

Vojko je nevjerojatno talentiran umjetnik koji neumorno radi na stvaranju glazbe, a pokazao je svoju kreativnost i izvan glazbene scene – napisao je dvije slikovnice za djecu, ostavljajući trag i među najmlađima.

Ostvario je niz velikih uspjeha svojim singlovima koje mnogi sigurno znate! “Zovi čovika” smo s njim pjevali u siječnju 2018. godine, a potom nas je zabavio i suradnjom s Huljićem i hitom “Pasta Italiana”, a njegov spot za “Kako to” lansirao ga je u najvećeg i najvrućeg izvođača regije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...