Učenici Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića sutra režu masline na okućnici OŠ Bartola Kašića

Praktični dio nastave Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića Zadar, odnosno, rezidba maslina,u 10.30 sati, u petak 10. ožujka, odvijati će se na okućnici osnovne škole Bartola Kašića, na adresi Bribirski prilaz 2, na Putu Bokanjca.

“Nastavlja se dobra suradnja i partnerstvo među školama u Zadarskoj županiji. U rezidbi će sudjelovati učenici trećeg razreda Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića Zadar, smjera Poljoprivredni tehničar fitofarmaceut koji u kurikulumu imaju praktični rad na terenu. Uz učenike će praktičnu nastavu izvršavati profesor Ante Gospić dipl. ing. agr. i studenti treće godine Sveučilišta u Zadru, Odjela ekologije agronomije i akvakulture, smjera primijenjena ekologija u poljoprivredi s asistentom Šimom Marcelićem mag. ing. agr. Pokaznu rezidbu masline demonstrirat će Zvonimir Vlatković dipl. ing. agr. iz Savjetodavne službe u Zadru. Potom će učenici i studenti samostalno nastaviti rezidbu uz nadzor profesora”, rekli su iz škole.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...