Županijsko natjecanje Coca-Cola Cupa 18.4. u Zadru, pogledajte kako je bilo na kvalifikacijama

Kvalifikacijski turniri najvećeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj održani su u Biogradu, Zadru i Pristegu.

Malonogometne ekipe u kategorijama 1999. godište i mlađi te 2002. godište i mlađi odigrale su kvalifikacijske turnire u sklopu Coca-Cola Cupa 2017.

Zadar:

1999. godište – pobjednici su ekipa Sinjoretovo
2002. godište- ekipa Crni Biseri. A zbog fair playa dalje ide i ekipa ”Mlade nade”!
1999. godište – pobjednici su ekipa Sinjoretovo
2002. godište- ekipa Crni Biseri. A zbog fair playa dalje ide i ekipa ”Mlade nade”!

Biograd:

Pobjednici u 1999. godište- ekipa ”Primorac” koji su u finalu pobijedili ekipu ”Tinj” rezultatom 5:3
2002. godište: Pobijedila je ekipa ”Biograd” koji su pobijedili ekipu ”Torcida” rezultatom 9:2. Na županijsko natjecanje uz finaliste plasirala se i ekipa ”Turanj”  kao nagrada za fair play igru za vrijeme turnira.

Zadar:

U finalu skupine 1999. i mlađi ekipa “Sinjoretovo” je odnijela pobjedu, dok u finalu 2002. godište  slavila je ekipa ”Crni biseri”.

Kao nagradu za fair play, uz finalne ekipe dalje u županijsko natjecanje ide i ekipa “Mlade nade”.

Pristeg:

U skupini 2002. i mlađi slavila je ekipa “Zeleni val” koja je s rezultatom 5-3 svladala “Atletico Madrid” nakon penala. U starijoj konkurencije gledali smo napeto finale u kojemu je ekipa “Domino” pobijedila ekipu “MNK Pristeg” 2-1.

Odličan odaziv ekipa i navijačka atmosfera vladali su u svim gradovima: ‘’Mogu pohvaliti broj prijavljenih ekipa kao i ponašanje djece na terenu i izvan njega. Odlično su prihvatili koncept natjecanja, uz druženje, zabavu, smijeh i fair play. Svi su pokazali iznimno poštovanje prema svojim sportskim suparnicima i sucima, s niti jednom problematičnom situacijom na terenu” istaknuo je Tomislav Kujundžić Lujan, županijski koordinator natjecanja.

Svi natjecatelji na turniru dobili su zahvalnicu za sudjelovanje i Coca-Cola narukvice.

Županijsko natjecanje održat će se 18.4. u Zadru.

Detaljan raspored svih natjecanja i kontakt osobu za županijsko natjecanje možete potražiti na: http://www.igremladih.org/bs/coca-cola-cup-2017

Najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj i ove se godine održava pod okriljem Sportskih igara mladih. Coca- Cola Cup već četvrtu godinu zaredom okuplja više od 30.000 igrača koji će odmjeriti snage na nogometnim terenima u više od 65 gradova diljem Hrvatske. Coca- Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...