MALONOGOMETNI TURNIR  „ KUP VUKŠIĆ 2024.” Turnir se pomalo približava svojoj završnici

U ponedjeljak  je završena osmina finala malonogometnog turnira u Vukšiću. Turnir se pomalo približava svojoj završnici, a gledatelji uživaju u vrhunskim utakmicama.

Prvi favorit za osvajanje turnira Konoba Nikol Murvica, koja u svojim redovima ima većinom igrače futsal reprezentacije Hrvatske, pokazala je svoju ogromnu moć protiv ekipe Minimaster Meterize iz Šibenika. Šibenčani su bili prisiljeni igrati žestoki „bunker” od silnog presinga Konobe Nikol koja ih je glatko pobijedila  s rezultatom 5 : 0.

Stari grad Sebenicum neočekivano je lako porazio odličnu Škabrnju i nagovijestio da će biti “tvrdi orah” svakoj ekipi u daljnjem natjecanju turnira.

Domaćin Š.D .Vukšić morao je priznati i potpisati poraz protiv bolje mlade ekipe Royal Terrace.

Neizvjesnu i zanimljivu utakmicu odigrali su Banjevci  i Pakoštane OPG Rosan s izmjeničnim rezultatom. Banjevci su u samom finišu utakmice ubacili u „petu brzinu” i zasluženo prošli u četvrtfinale.

Druga domaća ekipa Cb Čevulja Vukšić pokazala je svoju veliku snagu i kvalitetu te je, visokim rezultatom  7 : 1 protiv Vrane, prošla u četvrtfinale. U redovima Čevulja zablistao je mladi Duje Karan koji je s 14 godina najmlađi igrač turnira. Topovskim je udarcem pogodio same rašlje nemoćnog vratara Kulaša i zaradio ovacije punog gledališta.

Cb LA Gospić priredio je iznenađenje i dvostrukog pobjednika turnira u Vukšiću ekipu Bile Vlake izbacio iz daljnjeg natjecanja.

Vrhunsku malonogometnu predstavu priredili su Cb Dišpet Čista Velika i Jako Sport Knin. U žestokom ritmu utakmice ginulo se za svaku loptu i Čista Velika slavila je pobjedu u zadnjim sekundama utakmice sjajnim pogotkom najboljeg igrača utakmice Martina Gudelja. (Marko Ledenko-Mane)

 

 

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...