Agrokor pojašnjava: Radnici nisu svojim novcem kupili kvasac

Izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak obratio se u petak novinarima te je izvijestio o najnovijim događanjima u koncernu. U svom obraćanju medijima posebno je zahvalio radnicima Konzuma koji su, kako je kazao, ”skupili sredstva i ispekli kruh”.

”Bio sam u Konzumu na Radničkoj da vidim kako se sada puni roba na police Konzuma i mislim da kad uđete u Konzum i vidite meso, ribu, voće i povrće da je to vratilo vjeru i zaposlenicima i ljudima koji su naši stalni kupci. A drugi je razlog bio jer sam se htio zahvalit ljudima kad su ostali bez kvasca sami skupili sredstva i ispekli kruh tamo gdje se peče – to je gesta lojalnosti i ovim putem im zahvaljujem na tome. Oni su tražili da budu informirani o tome što se radilo zadnjih dana i što se očekuje narednih dana. Nismo dotakli temu plaća”, kazao je Ramljak, ali je iz Agrokora došlo dodatno pojašnjenje.

Kako su kazali iz koncerna, radnici kvasac za kruh nisu kupili svojim novcem nego novcem od firme, ali su se organizirali kako bi kvasac kupili na drugim mjestima jer u to vrijeme dobavljači nisu isporučivali robu, donosi N1info.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...