Čarobno violončelo – koncert Lidije Ledinić i Domagoja Guščića u Zadru!

U četvrtak 20. travnja u Svečanoj dvorani Sveučilišta održat će se posljednji koncert u ciklusu Mladi zadarski glazbenici u ovoj Koncertnoj sezoni.

S programom pod nazivom Čarobno violončelo nastupit će violončelistica Lidija Ledinić i klavirist Domagoj Guščić. Dubrovačka violončelistica s diplomom Muzičke akademije u Zagrebu (klasa profesora Valtera Dešpalja) od 2002. godine predaje na zadarskoj Glazbenoj školi Blagoje Bersa te je ujedno stalna članica Zadarskog komornog orkestra. Bila je članica Dubrovačkoj simfonijskog orkestra i svirala u manjim komornim sastavima kao što su Dubrovački komorni trio, Dubrovački klavirski trio, Zadarski klavirski trio, Gudački trio Bersa.

U izvedbama djela Roberta Schumanna, Sergeja Rahmanjinova i Gaspara Cassadóa pridružit će joj se zagrebački klavirist Domagoj Guščić koji je diplomirao na Muzičkoj akademiji u Zagrebu (klasa profesora Đure Tikvice) te ostvario niz koncerata kako kao solist tako i kao komorni glazbenik.

Koncert započinje u 20 sati. Prodaja ulaznica od utorka 18.4. 2017. na Info pultu u Kneževoj palači od 11 do 13 i 18 do 20 h i pred koncertnim prostorom na dan koncerta od 19 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...