Enio Meštrović i Konji odbili mogućnost koaliranja s ikim: “Opredijelili smo se za ideologiju koja u Zadru nije registrirana – Ljubav”

Posljednjih dana Eniju Meštroviću i nezavisnoj listi Konji nudili su se brojni koalicijski partneri. Iako su mnogi pomislili kako je koalicija s nekim bliskim strankama izvjesna, Meštrović šalje dopis u kojemu takvo što rezignirano odbija. Prenosimo ga u cijelosti.

NAUKA O SAMOSPOZNAJI

Pitaju se ljudi i svađaju čiji smo mi igrači. Ima i onih koji se kunu da nas znaju u dušu. Znaju što smo danas jeli a kamo li di smo bili. “Trojanski konji HDZ-a, ćelija SDP-a, interesna skupina Grge Zrilića, neozbiljne budale koje ozbiljnima kradu dragocjene glasove,…” I svi Vi imate pravo. Imate pravo reći iz svoje fotelje što god Vas volja. To se zove demokracija. Reći svima što ih pripada bez prilike da dobiju pravo na repliku. Reći i ostati u fotelji.

U isto vrime nam nude koalicije sa svih strana. “Mi znamo da ste vi OK, Oduvik smo tili samo sa vama.”

Di je tu problem? Uzmeš siguran prolaz i gledaš kako ćeš to sutra naplatiti. I živiš od svog ega pa dikod pokažeš da imaš i muda. Daš primjer da se sve može dogovoriti, da se priko puno stvari u koje ne viruješ može prići.

Ali ima jedan problem koji nisu naveli kad su nas nazivali različitim imenima sa početka teksta. Ove izdajice i budale imaju svijest. Ne mogu se pogledati u ogledalo i objasniti sebi – “Takav je život!” Ove budale su se odavno opredijelili za ideologiju stranke koja nažalost nije registrirana u ovom gradu. Stranka se zove “LJUBAV”. Ima i ogranaka imena MOSA BAVLJU. To je pokret koji tinja od početka svita i malo malo ga uguše u krvi. Uguše iz svoje fotelje.

Svima vama koji želite rat, uživajte u njegovom bezumlju, mi vam svoju dicu ne damo. Ako ćemo išta birati u životu, neće biti ništa ispod ljubavi!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...