Nakon što ga je Pupić Bakrač prozvao za povezanost s Hypo hobotnicom, Longin mu poručio da se vide na sudu

Nakon što je gradski vijećnik i kandidat za župana Akcije mladih i MOST-a Marko Pupić Bakrač medijima uputio priopćenje u kojem se obrušio na Božidara Longina, HDZ-ovog kandidata za župana i sve popratio slikama, Longin kaže kako će za sve laži koje je iznio o njemu, odgovarati na sudu.

Naime, dodao je kako se njegova kampanja neće temeljiti na pljuvanju, već će biti afirmativna, te će se zalagati za projetke koji će županiji donijeti budućnost.

Podsjetimo, Pupić-Bakrač Longina u priopćenju je pozvao da “javnosti obznani kako se domogao 1% udjela u marini Dalmacija i koliko je milijuna kuna je dobio za taj udio kada se marina prodala Turcima.”

“Kao što je poznato marina Dalmacija je privatizirana preko Hypo banke u vrijeme dok je Hypo hobotnica drmala Hrvatskom, posebice Zadrom. Uvezanost Božidara Longina sa Zdenkom Zrilićem i Turcima općepoznata je stvar. Zadnje što nam treba je da župan postane čovjek koji je pupčanom vrpcom vezan za Zdenka Zrilića i Turke.
Zamislite da čovjek koji ima reference povezanosti s tom interesnom grupacijom i nošenja 36 000 eura u torbi tajnici stranke bude alfa i omega kod raspisivanja i dodjeljivanja koncesija !?
Bobi prste k sebi od Gaženice i uvale Jazine ali i od Šepurina i Lamjane. Neće ti to proći”, rekao je Pupić Bakrač.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...