Virska noć

U petak Virska noć u Zadru: Dolazak u Arsenal najavilo više od tisuću prijatelja Vira, a u subotu druženje na Narodnom trgu!

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Kao u svakoj dobroj priči – šećer dolazi na kraju! Nakon Zagreba, Rijeke i Osijeka završni čin te kruna svih dosadašnjih evenata i velike domaće promidžbene kampanje kojom se destinacijski predstavlja otok Vir, održat će se u petak i subotu u Zadru. Pod nazivom Virska noć predstavljanje otoka Vira počinje u zadarskom „Arsenalu“ u petak 21. travnja od 20 sati, a dosad se pozivu Općine Vir i destinacijske menadžment kompanije „Vir turizam“, kao organizatorima eventa, već odazvalo više od 1,000 prijatelja otoka Vira.

Audiovizualna turistička prezentacija Vira uz gastro event s najboljim i nagrađivanim virskim chefovima, zabavni program s nastupima Bepa Matešića, Davida Ricova, klapa Puntamika i Vir te zadarskog Tempo Banda – pokazat će sve ono najbolje što Vir ima i od kolikog je značaja njega čvrsta povezanost s regionalnim centrom Zadrom. Zato i nije čudo što se Zadar našao na kraju masivne promotivne kampanje Vira koja je obuhvatila gotovo cijeli europski kontinent, odnosno predstavljanja i promidžbene kampanje te posjete turističkim sajmovima u Bruxellesu, Londonu, Berlinu, Münchenu, Frankfurtu, Milanu, Bologni, Riminiju, Varšavi, Poznanju, Pragu, Brnu, Bratislavi, Banskoj Bystrici, Budimpešti, Beču, Ljubljani, Beogradu, Sarajevu, Banja Luci, Zagrebu, Rijeci i Osijeku.

Ovaj zadarski event i predstavljanje Vira ujedno su organizirani povodom 24. obljetnice osnutka Općine Vir i blagdana Svetog Jure, zaštitnika Župe Vir, a svi posjetitelji eventa moći će se dobrovoljnim prilozima priključiti humanitarnoj akciji prikupljanja novčanih sredstava za Dječji vrtić „Latica“ iz Zadra kako bi se nabavila oprema potrebna za rad s djecom s poteškoćama u razvoju.

Dan kasnije, u subotu 22. travnja od jutarnjih sati na Narodnom trgu u Zadru Virani će se družiti sa Zadranima uz dijeljenje turističkih brošura Vira te uz pjesmu Bepom, Davidom i klapom „Vir“.

Ostavi komentar koristeći Facebook