Instagram uvodi novu domišljatu opciju

Instagram se za ovaj korak odlučio ponajviše kako bi zadao udarac Snapchatu koji nema nešto slično.
Instagram želi omogućiti svojim korisnicima da vide sve što se događa u određenom trenutku na nekom mjestu, naravno putem nove značajke.

TechCrunch je otkrio kako Instagram testira novu opciju Location Stories koja će na jedno mjesto prikupiti sve fotografije koje su javno podijeljenje i na sebi imaju sticker s lokacijom da bi ih zatim prikazala korisniku u formi Storiesa, piše N1.

To znači da će korisnici sada putem tako označenih fotografija moći vidjeti sve što je ikad objavljeno s te lokacije – od fotografija, restorana, znamenitosti tog kraja…

Instagram se za ovaj korak odlučio ponajviše kako bi zadao udarac Snapchatu koji nema nešto slično. Instagram je već dugo imao mogućnost pretrage preko lokacije, ali sada su dodane i Location Stories pa se nadaju kako će to dodatno poboljšati korištenje ove društvene mreže.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...