Odlazi li Sabina Glasovac s čelne pozicije u zadarskom SDP-u?

Sabina Glasovac mogla bi otići s čelne pozicije zadarskog SDP-a što se dalo naslutiti iz izjave za medije koju je dala kada je već postalo jasno da je kao kandidatkinja za gradonačelnicu doživjela izborni poraz.

– Bit ćemo borbena oporba u Gradskom vijeću. Želim čestitati Branku Dukiću na izboru za zadarskog gradonačelnika. Nadam se da će grad voditi puno transparentnije i odgovornije od svih dosadašnjih gradonačelnika, ukoliko to ne bude tako, neka bude spreman da ćemo mu puhati za vratom, kazala je Sabina Glasovac u obraćanju novinarima.

– Mislim da smo kampanju odradili vrlo korektno na jedan kulturan način. Broj glasova jednostavno nije bio dovoljan da odemo u drugi krug, dodala je.

Ne kanim se više kandidirati za gradonačelnicu. Kada ne dobijete povjerenje birača, mislim da ne bih trebala opet tražiti povjerenje. U ovoj stranci ima krasnih ljudi i ja sam tu da im dam podršku, ja nigdje ne odlazim, ja sam u Zadru. Stalo mi je do napretka grada, preuzimam svu odgovornost za izborni rezultat i neću biti ničiji kočničar, zaključila je.

Ovo konačno, da neće biti ničiji kočničar, doista nalikuje na ono što je Zoran Milanović izjavio po posljednjem izbornom porazu. Odlazi li Sabina uistinu s čelne pozicije GO SPD-a? Kao što je rekla u videu, više bismo trebali znati u narednim danima.

S druge strane njezina stranačka kolegica Renata Sabljar-Dračevac ulazi u drugi krug u izborima za županicu Zadarske županije. Ovo je izjavila.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...